Dealer van NIX Design & Bella Comfort

Eiken tafels van NIX Design en Bella Comfort

De-Eiken-Tafel fabriceert niet alleen tafels uit eigen meubelmakerij, maar levert ook tafels van NIX Design en Bella Comfort. Dit zijn gerenommeerde Nederlandse bedrijven die eigenaar zijn van meubelfabrieken in het buitenland. De door hen in Nederland ontworpen tafels worden in moderne fabrieken in het buitenland op ambachtelijke wijze geproduceerd. Voor de vele modellen tafels (eettafels, salontafels, bartafels, bistrotafels, sidetables, etc) maar ook voor eetkamerstoelen, fauteuils, zitbanken, etc. kunt u via ons toegang krijgen tot het assortiment van NIX Design en Bella Comfort. Het ruime aanbod tafels is leverbaar in veel verschillende maten en kleurstellingen. NIX Design en Bella Comfort leveren niet rechtstreeks aan consumenten en zakelijke eindgebruikers, maar uitsluitend via dealers als De-Eiken-Tafel.

Wij bieden u exclusief de mogelijkheid om een groot deel van het assortiment van NIX Design en Bella Comfort in het volledig vernieuwde pand van De Woonindustrie in Nieuwegein (voorheen HTC Home Trade Center) op afspraak te bezoeken. U kunt de meubels als tafels, stoelen, banken, etc. niet alleen bekijken en testen, maar ook een voor consumenten unieke inspiratieboost opdoen die normaal alleen aan stylisten en collega’s uit de woonbranche is voorbehouden.

de-woonindustrienieuwe-namen-de-woonindustrie

Klik hier voor een overzicht van alle modellen en mogelijkheden van de tafels ontworpen door NIX Design. Het assortiment wijzigt regelmatig en de mogelijkheden worden steeds groter. Dit is voor ons reden om u naar de website van NIX Design te verwijzen voor het meest actuele aanbod. Heeft u interesse in 1 of meerdere modellen? Laat het ons dan gerust weten. Wij doen u een aantrekkelijk voorstel en bieden de laagste prijsgarantie.

 logo nix design

 

Klik hier voor een overzicht van alle modellen en mogelijkheden van de tafels ontworpen door Bella Comfort. Het assortiment wijzigt regelmatig en de mogelijkheden worden steeds groter. Dit is voor ons reden om u naar de website van Bella Comfort te verwijzen voor het meest actuele aanbod. Heeft u interesse in 1 of meerdere modellen? Laat het ons dan gerust weten via het contacformulier. Wij doen u een aantrekkelijk voorstel en bieden de laagste prijsgarantie.

logo bella comfort