tafel beton met eiken onderstel2

Tafel beton ‘CONCRETE’

Tafel beton model ‘CONCRETE’: tafel met eiken onderstel, vaste uitvoering, in betonlook

Deze grote, robuuste, stoere tafel van beton (betonlook) heeft een eiken onderstel en is verkrijgbaar in een vaste uitvoering en is dus niet uitschuifbaar of verlengbaar. Deze betonnen tafel is met name geschikt voor binnen of buiten onder een overkapping en is verkrijgbaar in verschillende lengtematen en breedtematen. De hoogte van het blad is 78 cm en de vrije ruimte onder de tafel van vloer tot onderligger is ca. 69 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

tafel beton met eiken onderstel3

De eiken onderstellen kunnen worden afgewerkt met olie of lak. Een afwerking in lak zorgt voor een onderhoudsvrij oppervlak. De eiken onderstellen zijn uiteraard in meerdere kleuren leverbaar.

tafel beton met eiken onderstel1

Het bovenblad heeft het uiterlijk van beton maar is opgebouwd uit een houten frame met een op stucwerk lijkende afwerking. Het voordeel is dat het blad niet kan scheuren. Bovendien is deze tafel veel lichter dan een massief betonnen bovenblad waardoor deze beter hanteerbaar en verplaatsbaar is. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘CONCRETE’ is leverbaar vanaf €899,-.

IMG_1167

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘CONCRETE’ is leverbaar vanaf €899,-.