industriele statafel

Industriele statafel ‘VITRUVIUS’

Model ‘VITRUVIUS’: industriele statafel met rond eiken blad, ontwerp door Peter Helsloot

Deze speciaal ontwikkelde, industriele statafel met rond eiken blad is multi-inzetbaar; U kunt deze als statafel gebruiken op gelegenheden als recepties, bruiloften, congressen, workshops, presentaties, etc. Ook voor thuis is het de ideale manier om met vrienden en familie rondom deze statafel te gaan borrelen, hapjes te eten en gewoon gezellig samen te zijn. Door de combinatie van staal, staaldraad en een massief eiken blad krijgt u het beste van 2 werelden; hout als natuurproduct en zwart staal als industriële, strakke basis voor liefhebbers van eigentijdse interieurs. Weg dus met die afschuwelijke statafels die je onder een kleed of rok probeert te verbergen!! Het ontwerp en de productie van deze statafel is van Peter Helsloot die met Staalbaron en ZienXL inmiddels vele interieurprojecten voor horeca, hotels en instellingen op zijn naam heeft staan.

Vitruvius

Het ronde, massief eiken bovenblad is standaard 80×80 cm en is 4 cm dik. De totale hoogte van de statafel is standaard 113 cm. Op verzoek kunnen we bij een grotere afname de grootte en de vorm van het blad en de dikte nog aanpassen. U kunt zelf aangeven of u een strakke, glad geschuurde uitvoering met rechte randen wilt (zoals op de foto) of een rustieke uitvoering met afgeschuinde randen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Onder de statafel zijn op 4 plekken versteldoppen aangebracht waardoor de statafel op elke ondergrond stabiliteit heeft.

industriele statafel

Het onderstel van deze industriele statafel is eenvoudig in elkaar te draaien en het blad is te kantelen waardoor de statafel zonder veel ruimtegebruik opgeborgen kan worden.

industriele statafel

Deze statafel is standaard afgewerkt in een onderhoudsvrije, matte en transparante lak. De tafel is uiteraard op verzoek bij een grotere afname in meerdere kleuren leverbaar.

Statafel VITRUVIUS is leverbaar vanaf €495,- en is eenvoudig via deze link naar de webshop/winkel te bestellen.

industriele statafel

Kom deze mooie statafel gerust op afspraak bekijken in het karakteristieke pand van ZienXL en laat u inspireren door de vele mogelijkheden om uw interieur helemaal naar uw zin te maken.