Seuren Tafels

Op zoek naar een tafel of uitschuiftafel van Seuren Tafels?

Tafels en uitschuiftafels van Seuren Tafels

De-Eiken-Tafel fabriceert niet alleen tafels uit eigen meubelmakerij, maar levert ook tafels van SEUREN TAFELS. SEUREN produceert reeds vele decennia in hun meubelmakerij in Spijkenisse schitterende, massief houten tafels en uitschuiftafels in verschillende houtsoorten.

Onze specialisatie is het leveren van uitschuifbare, verlengbare tafels in alle denkbare constructies. Dit is de reden dat we van SEUREN TAFELS vooralsnog alleen de uitschuifbare tafel met vlinderconstructie BUTTERFLY in de webshop/winkel hebben opgenomen. Uitschuiftafel BUTTERFLY is in zowel eiken (olie of whitewash) als notenhout leverbaar. De beschikbare maten zijn 140x100x76+60 cm en 200x100x76+50 cm. De vanafprijs is €2.250,-.

Het vlindersysteem is geïntegreerd onder de tafel en wordt zichtbaar na het aan één zijde uitschuiven van de potenset. Door vervolgens het vlindersysteem te kantelen wordt de tafel eenvoudig verlengd met 60 of 50 cm (afhankelijk van de gekozen lengtemaat 140 cm of 200 cm). Het voordeel van dit vlindersysteem is dat u geen los op te bergen tafelbladen heeft en ook optimaal gebruik kunt maken van de vrije ruimte tussen de tafelpoten.

Klik hier als u model BUTTERFLY in eikenhout wilt samenstellen. Wilt u model BUTTERFLY liever in stijlvol donker notenhout? Klik dan hier.

uitschuiftafel BUTTERFLY

Uitschuiftafel BUTTERFLY

uitschuiftafel BUTTERFLY

uitschuiftafel BUTTERFLY

Heeft u echter interesse in een andere tafel uit het assortiment van SEUREN TAFELS dan kunt u ook bij De-Eiken-Tafel terecht. SEUREN TAFELS levert namelijk niet rechtstreeks aan eindklanten (zowel zakelijke eindklanten als consumenten). Via De-Eiken-Tafel heeft u echter wel direct toegang tot het assortiment van SEUREN. Hieronder ziet u een aantal stijlvolle modellen die door SEUREN worden geproduceerd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen.

Seuren Tafels model Drake

Seuren Tafels model Drake

Seuren Tafels model Gulliver

Seuren Tafels model Gulliver

Seuren Tafels model Zwaan

Seuren Tafels model Zwaan

Seuren Tafels model Sinus

Seuren Tafels model Sinus

Seuren Tafels model Jump

Seuren Tafels model Jump

Seuren Tafels model Eiffel

Seuren Tafels model Eiffel

Seuren Tafels model Columbus

Seuren Tafels model Columbus

Seuren Tafels model 2012

Seuren Tafels model 2012

Een groot aantal modellen tafels en de verschillende houtsoorten en kleurstellingen waaruit gekozen kan worden, zijn ook (op afspraak) te bewonderen op De Woonindustrie (voorheen HTC Home Trade Center) in Nieuwegein. Laat ons gerust weten als u serieus interesse heeft.

de-woonindustrienieuwe-namen-de-woonindustrie

Vraag ons gerust voor een overzicht van alle modellen en mogelijkheden van de tafels ontworpen door SEUREN TAFELS. Het assortiment wijzigt regelmatig en de mogelijkheden worden steeds groter om maatwerk en specifieke wensen door te kunnen voeren. Dit is voor ons reden om u naar de website van SEUREN TAFELS te verwijzen voor het meest actuele aanbod. Heeft u interesse in 1 of meerdere modellen? Laat het ons dan gerust weten. Wij doen u een aantrekkelijk voorstel en bieden de laagste prijsgarantie.

Met onderstaand contactformulier kunt u aangeven naar welk model tafel van SEUREN TAFELS uw voorkeur uitgaat. Vermeld svp duidelijk model, breedtemaat, lengtemaat en kleurstelling zodat we u een concreet en scherp voorstel kunnen doen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacy policy om meer te lezen.