eiken tafel ABBEY, eiken tafel met scheuren en knoesten, kloostertafel, eiken kloostertafel, kloostertafel rustiek eiken, eiken tafel extra wit gelakt

Eettafel ‘ABBEY’

Model ‘ABBEY’: kloostertafel, vaste uitvoering van massief, rustiek eiken

Deze grote, robuuste, stoere, massief eiken houten tafel (kloostertafel) is verkrijgbaar in een vaste uitvoering en is dus niet uitschuifbaar of verlengbaar. Deze houten tafel is verkrijgbaar in verschillende lengtematen en breedtematen. De hoogte van het blad is 77 cm en de vrije ruimte onder de tafel van vloer tot onderligger is ca. 68 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

Model Abbey

Deze tafels kunnen worden afgewerkt met olie of lak. Een afwerking met lak zorgt voor een onderhoudsvrij oppervlak. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘ABBEY’ is leverbaar vanaf €899,-.

IMG_1167

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘ABBEY’ is leverbaar vanaf €899,-.