grote eiken tafel, extra grote tafel, extreem grote tafel, massief eiken tafel, grootste tafel, hele grote eiken tafel, grote eettafel eiken,

Eettafel ‘TITAN’

Model ‘TITAN’: enorm grote, robuuste eiken tafel, vaste uitvoering van massief eiken

Deze grote, robuuste, stoere, massief eiken tafel heeft zware poten. De bladdikte, het kader en de poten van deze eettafel zijn qua afmeting gelijk aan elkaar (standaard 10 of 12 cm) waardoor een harmonieus geheel ontstaat. We vragen u te letten op het fraaie detail van de hoeken van de tafel welke een driedelige halfhout verbinding vormt. Een hoeklijn constructie maakt de zijkanten van de tafel demontabel en vangt de natuurlijke werking van het massieve tussenblad op. Deze tafel is verkrijgbaar in een vaste uitvoering en is dus niet uitschuifbaar of verlengbaar. Deze houten tafel is verkrijgbaar in verschillende lengtematen en breedtematen. De hoogte van het blad is 76,5 cm en de vrije ruimte onder de tafel van vloer tot onderligger is ca. 68 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

model Titan detail

eettafel model Titan

Titan foto 2 Titan

Deze tafels kunnen worden afgewerkt met olie of lak. Een afwerking met lak zorgt voor een onderhoudsvrij oppervlak. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘TITAN’ is leverbaar vanaf €1.499,-.

IMG_1167

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘TITAN’ is leverbaar vanaf €1.499,-.