stalen tafelonderstel MATRIX

Losse stalen tafelpoten

Losse stalen tafelpoten met industriële look

De-Eiken-Tafel krijgt heel vaak de vraag of het mogelijk is om losse stalen tafelpoten te leveren zonder houten bovenblad. Als u al een bestaand tafelblad heeft, dan kunt u met een nieuwe potenset de tafel een totaal andere, industriële look geven zonder al te hoge kosten. Welk model hieronder spreekt u het meest aan?

 

Losse stalen industriële tafelpoten model ‘APOLLO’:

industriële tafelpoot APOLLOIndustriële tafel APOLLO

Deze stalen industriële tafelpoten worden op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. Standaard is de hoogte van de poot 73 cm. Op verzoek kunnen we met een kleine meerprijs de hoogte aanpassen naar uw wensen. Deze potenset kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Voor zowel binnen- als buitengebruik zijn deze uit blank staal opgetrokken tafelpoten netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse potenset (complete set van 2 stuks) model ‘APOLLO’ is leverbaar vanaf €290,-.

 

Losse stalen trapezium tafelpoten model ‘ATLAS’:

trapezium tafelpoten ATLASindustriële tafel ATLAS

Deze stalen industriële trapezium tafelpoten worden op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De dikte is standaard 12×12 cm. Standaard is de hoogte van de poot 73 cm. Op verzoek kunnen we met een kleine meerprijs de hoogte aanpassen naar uw wensen. Deze potenset kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Voor zowel binnen- als buitengebruik zijn deze uit blank staal opgetrokken tafelpoten netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse potenset (complete set van 2 stuks) model ‘ATLAS’ is leverbaar vanaf €390,-.

 

Losse stalen H poten model ‘HERA’:

stalen H poten HERAindustriële tafel eiken HERA

Deze stalen H poten worden op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De dikte is standaard 12×12 cm. Standaard is de hoogte van de poot 73 cm. Op verzoek kunnen we met een kleine meerprijs de hoogte aanpassen naar uw wensen. Deze potenset kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Voor zowel binnen- als buitengebruik zijn deze uit blank staal opgetrokken tafelpoten netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse potenset (complete set van 2 stuks) model ‘HERA’ is leverbaar vanaf €370,-.

 

Losse stalen tafelpoten model ‘X-TREEM’:

losse tafelpoot X-poot X-treemlosse tafelpoten X-TREEM

Deze stalen X-poten worden op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De dikte van de stalen poot is standaard 12×12 cm, maar is op verzoek met een kleine meerprijs ook eventueel dikker of dunner leverbaar. Standaard is de hoogte van de X-poot 73 cm. Op verzoek kunnen we met een kleine meerprijs de hoogte aanpassen naar uw wensen. Deze potenset kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Voor zowel binnen- als buitengebruik zijn deze uit blank staal opgetrokken X-poten netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse potenset (complete set van 2 stuks) model ‘X-TREEM’ is leverbaar vanaf €290,-.

 

Losse stalen tafelonderstel model ‘MATRIX’:

stalen tafelonderstel MATRIXstalen tafelonderstel MATRIX

Dit bijzondere stalen kruispoot tafelonderstel wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De dikte van de stalen poot is standaard 10×10 cm. Standaard is de hoogte van dit stalen tafelonderstel 71 cm. De breedte is 100 cm, de lengte aan de bovenzijde 108 cm en de lengte aan de onderzijde 154 cm voor extra stabiliteit. Op verzoek kunnen we met een kleine meerprijs de hoogte en maten aanpassen naar uw wensen. Dit tafelonderstel kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien aan de bovenzijde op meerdere punten al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Voor zowel binnen- als buitengebruik is dit uit blank staal opgetrokken onderstel netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een los tafelonderstel model ‘MATRIX’ is leverbaar vanaf €599,-.

 

Overige losse stalen tafelpoten

De-Eiken-Tafel krijgt heel vaak de vraag of het mogelijk is om losse stalen tafelpoten te leveren zonder houten bovenblad. Als u al een bestaand tafelblad heeft, dan kunt u met een nieuwe potenset de tafel namelijk een totaal andere, industriële look geven zonder al te hoge kosten. Welk model losse stalen tafelpoten hieronder spreekt u het meest aan?

 

Losse stalen industriële tafelonderstel model ‘HOLT’:

stalen tafelonderstel HOLTstalen tafelonderstel HOLT met eiken blad

Dit stalen industriële tafelonderstel wordt op vakkundige wijze gelast en in delen op maat gemaakt. Standaard is de hoogte van het onderstel 72 cm. Dit tafelonderstel kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht.  Deze uit blank staal opgetrokken tafelpoten worden netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een los onderstel model ‘HOLT’ is leverbaar vanaf €749,-.

 

Losse stalen tafelpoten model ‘REU’:

losse stalen tafelpoten REUlosse stalen tafelpoten REU met eiken blad

Deze stalen tafelpotenset REU (2 stuks per set) wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. Standaard is de hoogte van de poot 72 cm. Deze potenset kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Deze uit blank staal opgetrokken tafelpoten worden netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse potenset REU (complete set van 2 stuks) is leverbaar vanaf €398,-.

 

Losse stalen potenset model ‘ROSS’:

losse stalen potenset ROSSlosse stalen potenset ROSS met eiken blad

Deze mooie, losse stalen potenset ROSS wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. Standaard is de hoogte van de poot 72 cm. Deze potenset kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Deze uit blank staal opgetrokken tafelpotenset wordt netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse potenset ROSS (complete set van 2 stuks) is leverbaar vanaf €318,-.

 

Losse stalen tafelpoten model ‘GEEST’:

losse stalen potenset GEESTlosse stalen potenset GEEST met eiken blad

Deze stalen X-potenset GEEST staat licht schuin en wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. Standaard is de hoogte van de X-poot 72 cm. Deze potenset kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Deze uit blank staal opgetrokken X-potenset wordt netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse potenset GEEST (complete set van 2 stuks) is leverbaar vanaf €398,-.

 

Losse stalen tafelonderstel model ‘VASSE’:

stalen tafelpoot VASSEstalen tafelpoot VASSE met eiken blad

Deze bijzondere stalen tafelpoten model VASSE wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De breedte is standaard 70 cm of 80 cm. De dikte van de stalen poot is standaard 8×0,8 cm. Standaard is de hoogte van dit stalen tafelonderstel 71 cm. Dit tafelonderstel kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien aan de bovenzijde op meerdere punten al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Deze tafelpotenset wordt uit blank staal opgetrokken en wordt netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een los tafelpotenset model ‘VASSE’ (set van 2 stuks) is leverbaar vanaf €318,-.

 

Losse stalen stoelframes model ‘VASSE STOELFRAMES’:

stoelframe VASSEStoelframe Vasse met eiken planken

Deze set van bijzondere stalen stoelframes model VASSE STOELFRAMES wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De diepte is 53,9 cm en de hoogte 77,6 cm. De dikte van de stalen poot is standaard 8×0,8 cm. Op deze stoelframes kunt u eenvoudig zelf houten planken/balken vastschroeven aangezien aan de bovenzijde op meerdere punten al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Deze stoelframes worden uit blank staal opgetrokken en worden netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse set stoelframes model ‘VASSE STOELFRAMES’ (set van 2 stuks) is leverbaar vanaf €259,-.

 

Losse stalen tafelpotenset model ‘FLERING’:

stalen tafelpoot FLERINGstalen tafelpoot Flering met eiken blad

Deze mooie stalen tafelpotenset FLERING staat licht schuin en wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. Standaard is de hoogte van de poot ca. 72 cm. De pootdikte is 10×10 cm. Deze potenset kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Deze uit blank staal opgetrokken X-potenset wordt netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse stalen potenset FLERING (complete set van 2 stuks) is leverbaar vanaf €518,-.

 

Los stalen salontafel onderstel model ‘SAAS’:

los stalen salontafel onderstel model SAASlos stalen salontafel onderstel model SAAS met eiken blad

Dit stalen industriële salontafelonderstel wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De doorsnede is 53 cm of 73 cm. Standaard is de hoogte van het onderstel 38 cm. Op verzoek kunnen we dit tegen meerkosten ook verhogen. Dit tafelonderstel kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht.  Deze uit blank staal opgetrokken salontafelpoten worden netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een los onderstel model ‘SAAS’ is leverbaar vanaf €149,-.

 

Los stalen salontafel onderstel model ‘ALBER’:

stalen onderstel salontafel ALBERstalen onderstel salontafel ALBER met eiken blad

Dit stalen industriële onderstel voor een salontafel wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De afmeting is 90×90 cm. Standaard is de hoogte van het onderstel 38 cm. Dit tafelonderstel kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht.  Deze uit blank staal opgetrokken salontafelpoten worden netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een los onderstel model ‘ALBER’ is leverbaar vanaf €159,-.