eiken tafel

Levering

Zelf afhalen of bezorging door De-Eiken-Tafel in heel Nederland en België

Nadat u de bestelling bij ons via de webshop/winkel heeft bevestigd, spreken wij met u een bezorgdatum af. De gemiddelde levertijd is 3 tot 6 weken (afhankelijk van het model en de gewenste configuratie). Wij vragen u overigens niet om een aanbetaling te doen. U betaalt dus pas bij afhalen in Heerhugowaard of levering op het door u opgegeven adres. Dat kan middels een betaalverzoekje dat u per mail tezamen met de factuur ontvangt voordat aflevering plaats vindt.

Afhalen in Heerhugowaard is uiteraard gratis. Zorg wel dat u de beschikking heeft over een bestelauto of aanhanger met voldoende ruimte.

Wilt u de tafel bezorgd hebben? Dat is ook mogelijk. De hoogte van de bezorgkosten in NL is €95,- (met uitzondering van de Waddeneilanden). Wij leveren dus door heel Nederland en op verzoek ook in België. De bezorgkosten voor het Nederlandstalig deel van België zijn €125,-.

Tafels worden goed verpakt in karton en plastic bij u afgeleverd. De tafeldelen zijn zodanig compact verpakt dat het altijd door uw woning naar de plek van bestemming te vervoeren is. We leveren tot en met de eerste drempel en vragen u een handje te helpen bij het uitladen en naar de woning tillen.  Vervolgens kunt u zelf eenvoudig de potenset aan het blad bevestigen en de tafel voorzichtig op zijn plek zetten. We raden u aan om gelijk ook viltjes onder de poten aan te brengen ter bescherming van de tafel en vloer.

Algemene informatie: Hout werkt, de mate waarin dat gebeurt is afhankelijk van de ruimte waarin het meubel wordt geplaatst. Als gevolg van wisselingen in de luchtvochtigheid en/of temperatuur krimpt hout of zet het uit. Grote verschillen kunnen leiden tot barsten en scheuren in het hout, daarom is een gelijkmatige temperatuur en luchtvochtigheid belangrijk. (Een goede luchtvochtigheid zit tussen de 50 en 60%.) Hulpmiddelen om te zorgen voor een constante luchtvochtigheid zijn waterbakjes voor aan de verwarming of een luchtbevochtigingsapparaat. Ook moet u ervoor zorgen dat de meubels niet tegen een verwarming of airconditioning worden geplaatst.

 

autostickercropped-vanhout-logo.png