tafel gietijzer, gietijzeren tafel, tafel met ijzer, industriële tafel, tafel horeca, tafel restaurant, tafel hotel, tafel ijzer

Eettafel ‘STEEL’

Model ‘STEEL’: tafel gietijzer in combinatie met houten blad

Deze grote, robuuste, stoere tafel van gietijzer in combinatie met een eiken blad is verkrijgbaar in een vaste uitvoering en is dus niet uitschuifbaar of verlengbaar. Deze gietijzeren tafel is verkrijgbaar in verschillende lengtematen en breedtematen. De hoogte van het blad is 78 cm en de vrije ruimte onder de tafel van vloer tot onderligger is ca. 68 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

IMG_0350

Onder de tafel zijn stoere, industriële zwenkwielen met rem geplaatst waarmee het de ideale tafel is voor de horeca, restaurants, hotels, etc.

IMG_0351

Het tafelblad kan worden afgewerkt met olie of lak. Een afwerking in lak zorgt voor een onderhoudsvrij oppervlak. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘STEEL’ is leverbaar vanaf €549,-.

IMG_1167

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘STEEL’ is leverbaar vanaf €549,-.