buitentafel Garden

Tuintafel ‘GARDEN’

Model ‘GARDEN’: houten tuintafel, vaste uitvoering, met balken

Deze grote, robuuste, stoere, massief houten tuintafel met balken is verkrijgbaar in een vaste uitvoering en is dus niet uitschuifbaar of verlengbaar. Deze houten tafel is uiteraard ook geschikt voor binnen en verkrijgbaar in verschillende lengtematen en breedtematen. De hoogte van het blad is 78 cm en de vrije ruimte onder de tafel van vloer tot onderligger is ca. 69 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

Deze tafels kunnen worden afgewerkt met olie of lak. Een afwerking in lak is geschikt voor buitengebruik en zorgt voor een onderhoudsvrij oppervlak. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar.

DSC_1204

 

Deze tafels kunnen worden afgewerkt met olie of lak. Een afwerking in lak is geschikt voor buitengebruik en zorgt voor een onderhoudsvrij oppervlak. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘GARDEN’ is leverbaar vanaf €899,-.

IMG_1167

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘GARDEN’ is leverbaar vanaf €899,-.