logo Dan-Form

Uitschuiftafels Danform

Uitschuiftafels van Danform

De-Eiken-Tafel fabriceert niet alleen tafels uit eigen meubelmakerij, maar levert ook tafels van het gerenommeerde Deense designmerk Danform. Danform produceert reeds vele decennia in hun meubelfabriek in Denemarken schitterende, massief houten meubelen waaronder tafels en uitschuiftafels in verschillende modellen.logo Dan-Form

Onze specialisatie is het leveren van uitschuifbare, verlengbare tafels in alle denkbare constructies. Dit is de reden dat we van Danform vooralsnog alleen het uitschuifbare tafelmodel ECLIPSE in de webshop/winkel hebben opgenomen. Deze uitschuifbare eettafels tover je letterlijk, in een handomdraai, om tot een tafel voor vier personen extra dankzij de tussenbladen die standaard worden bijgeleverd.

 

Ovale uitschuiftafel ECLIPSE

Ovale uitschuiftafel ECLIPSE is opgebouwd uit een strak gefineerd eiken blad. Reden om te werken met een deels fineer eiken blad heeft te maken met het voorkomen dat het hout mogelijk gaat werken waardoor de tussenbladen altijd netjes blijven aansluiten. Het meubel is ontworpen door ByGeorgsen van het Deense meubelmerk Danform.

Eclipse

Eclipseovale uitschuiftafel ECLIPSE in black stained ash veneer en black powder coated metal uitgeschoven

ovale uitschuiftafel ECLIPSE in black stained ash veneer en black powder coated metal uitgeschoven met tussenblad

Ovale uitschuiftafel ECLIPSE is leverbaar met 6 kleuren bovenbladen (black stained ash veneer, grey stained ash veneer, oak veneer, walnut veneer, cashmere stained oak veneer en bone white stained oak veneer) in combinatie met 3 kleuren onderstellen namelijk een zwart onderstel (black powder coated metal), cashmere metal of bone white metal.

 

De maat is 200×110 cm en met de 2 inlegbladen van elk 50 cm kun je de tafel naar 250 en 300 cm verlengen. De hoogte van de tafel is 77 cm. De levertijd is afhankelijk van kleurkeuze en beschikbaarheid 4 a 8 weken ongeveer. De prijs is €1.549,-.

Specificaties model ECLIPSE:

Lengte 200 cm ingeschoven, 250 cm met 1 tussenblad en 300 cm met 2 tussenbladen
Breedte 110 cm (op breedste deel)
Hoogte 77 cm
Materiaal hoogwaardig hout
Materiaal frame / Poten keuze uit 3 kleuren: metaal in zwart (black powder coated metal), cashmere metal, bone white metal
Kleur keuze uit 6 kleuren: black stained ash veneer, grey stained ash veneer, oak veneer, walnut veneer, cashmere stained oak veneer of bone white stained oak veneer
Afwerking Gebeitst fineer eiken hout in 6 kleuren

Klik hier als u ovale uitschuiftafel model ECLIPSE wilt samenstellen en bestellen.

 

Tafel OOID

Ovale tafel OOID van DANFORM is een vaste tafel (die dus niet verlengbaar is) en is opgebouwd uit een strak gefineerd eiken blad. Reden om te werken met een deels fineer eiken blad heeft te maken met het voorkomen dat het hout mogelijk gaat werken. De tafel heeft, behalve een prachtige houtstructuur, ook een slanke, verjongde rand rondom het bovenblad. Deze rand in combinatie met het stalen onderstel met rondingen geeft de houten eettafel een elegante en stijlvolle uitstraling. Het meubel is ontworpen door Sanne Protin van het Deense meubelmerk Dan-Form.

OOIDooid-oval-table-walnut-veneer-with-black-metal-legs-400900101-01-mainooid-oval-table-black-stained-ash-veneer-with-black-metal-legs-400900102-01-main

Ovale tafel OOID is leverbaar met een drietal kleuren bovenbladen (black stained ash veneer, walnut en white washed oak veneer) in combinatie met een zwart afgewerkt onderstel (black stained legs) .

 

De maat is 220×110 cm. De hoogte van de tafel is 75 cm. De levertijd is 4 a 8 weken ongeveer afhankelijk van de gekozen kleur en beschikbaarheid. De prijs is €1.399,-.

Specificaties model OOID:

Lengte 220 cm
Breedte 110 cm
Hoogte 75 cm
Materiaal Gebeitst eiken hout in 3 kleuren: black stained ash veneer, walnut en white washed oak veneer
Materiaal frame / Poten staal
Kleur onderstel black powder coated metal
Afwerking Gebeitst fineer eiken hout in 3 kleuren

Klik hier als u ovale tafel model OOID wilt samenstellen en bestellen.

Dan-Form levert ook andere modellen tafels waaronder model PHENO, DIAMOND, BONE en YOLO. Je kunt ze uiteraard via onze website selecteren, samenstellen en bestellen.

Pheno

Rechthoekige tafel met afgeronde hoeken model PHENO van Dan-Form

Diamond

DIAMOND tafel van Dan-Form

visgraat tafel BONE

Visgraat tafel BONE van Dan-Form

YOLO

Tijdloze tafel YOLO van Dan-Form

Vraag ons gerust voor een overzicht van alle modellen en mogelijkheden van de tafels ontworpen door DANFORM. Heeft u interesse in 1 of meerdere modellen? Laat het ons dan gerust weten. Wij doen u een aantrekkelijk voorstel en bieden de laagste prijsgarantie.

Met onderstaand contactformulier kunt u aangeven naar welk model tafel van DANFORM uw voorkeur uitgaat. Vermeld svp duidelijk model, breedtemaat, lengtemaat en kleurstelling zodat we u een concreet en scherp voorstel kunnen doen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

*Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacy policy om meer te lezen.