losse tafelpoot X-poot X-treem

Stalen tafelpoten ‘X-TREEM’

Stalen tafelpoten model ‘X-TREEM’ met industriële look

De-Eiken-Tafel krijgt heel vaak de vraag of het mogelijk is om losse stalen tafelpoten te leveren zonder houten bovenblad. Als u al een bestaand tafelblad heeft, dan kunt u met een nieuwe potenset de tafel een totaal andere, industriële look geven zonder al te hoge kosten.

Losse stalen tafelpoten model ‘X-TREEM’:

losse tafelpoot X-poot X-treemlosse tafelpoten X-TREEM

Deze stalen X-poten worden op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De dikte van de stalen poot is standaard 12×12 cm, maar is op verzoek met een kleine meerprijs ook eventueel dunner of dikker leverbaar. Standaard is de hoogte van de X-poot 73 cm. Op verzoek kunnen we met een kleine meerprijs de hoogte aanpassen naar uw wensen. Deze potenset kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Voor zowel binnen- als buitengebruik zijn deze uit blank staal opgetrokken X-poten netjes gepolijst en van een poedercoating voorzien. U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook zonder meerkosten in wit of zwart worden gepoedercoat. Hieronder ziet u als voorbeeld dezelfde potenset model ‘X-TREEM’ gepoedercoat in de RAL-kleur zwart.metalen X poten

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse potenset (complete set van 2 stuks) model ‘X-TREEM’ is leverbaar vanaf €290,-.