boomstamtafel

Boomstamtafel met stalen onderstel in verschillende kleuren

Model ‘TRUNK’: massief eiken boomstamtafel

Deze prachtige, massief eiken boomstamtafel heeft een vol houten tafelblad gemaakt uit 1 stuk eikenhout.  De voet is gemaakt van metaal en is aan elkaar gelast. De voet kan los worden geschroefd.

boomstamtafel

De hoogte van de tafel is 76 cm en de dikte van het blad is circa 5 cm. De hoogte van vloer tot onderligger is ca. 70 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

boomstamtafel

Boomstamtafel ‘TRUNK’ is in een aantal standaardmaten leverbaar, namelijk:

  • 220x110x76
  • 240x110x76
  • 260x110x76
  • 280x110x76
  • 300x110x76
  • 220x120x76
  • 240x120x76
  • 260x120x76
  • 280x120x76
  • 300x120x76

Op verzoek is model ‘TRUNK’ ook in afwijkende breedtematen leverbaar. Ook de lengte is op verzoek aan te passen. De grootste lengtemaat is maar liefst 300 cm. Wilt u een bijpassende salontafel in dezelfde stijl, dan is deze op verzoek ook leverbaar in de door u gewenste maat. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘TRUNK’ is leverbaar vanaf €1.899,-.

rustiek eiken

Boomstamtafel ‘TRUNK’ kan onbehandeld of in diverse kleuren worden afgewerkt.  Zie hieronder de kleurmogelijkheden: Burgund, Dark Café, Leem, Mice Grey, Natural, Nature White, Pole Grey, Grafiet, Toscane A., Outdoor, Old White, RAL9010 en Charcoal. Alle kleuren worden aangebracht met een 2 componenten lak waardoor het tafelblad water- en vuilafstotend is. De tafel is dus makkelijk schoon te houden met een natte doek.

kleurstalen NIX Design

Heeft u interesse om het productieproces van tafels en stoelen met eigen ogen te zien? Kijk dan op YouTube.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘TRUNK’ is leverbaar vanaf €1.899,-.

NIEUW: stalen onderstellen in verschillende kleuren leverbaar

boomstamtafelboomstamtafel

Alle onderstellen zijn vanaf nu ook in wit (RAL9010), koperkleur (copper) en matgrijs (grey) verkrijgbaar.

Wat is blauwstaal?

Blauwstaal is de standaard uitvoering van model TRUNK en is warmgewalst staal. Over het staal ligt een laagje, de zogeheten walshuid, dat een warme, blauwachtige gloed creëert. Deze gloed is overigens niet te beïnvloeden, omdat hij ontstaat tijdens een ononderbroken industrieel proces. Dit maakt het grillig, met kleurverloop, of met een kleur die bijna zwart, duidelijk blauw of zelfs helemaal niet blauw is!

Wilt u geen oneffenheden?

Als optie voor wie het uiterlijk van blauwstaal wil benaderen, maar de oneffenheden niet wil, bieden we tegenwoordig ook mat grijs staal aan (grey) zie grote foto boven.

Anders dan anders!

Wilt u zich met model TRUNK extra onderscheiden, kies dan voor het stalen onderstel in wit (RAL9010) of Copper. De meerkosten zijn €75,-. Als u model TRUNK via de webshop bestelt dan kunt u in het open opmerkingen veld in het laatste scherm van het bestelproces handmatig erbij vermelden of u het stalen onderstel in de standaarduitvoering blauwstaal (zonder meerkosten), grey (zonder meerkosten), in RAL9010 (€75,- meerkosten) of Copper (€75,- meerkosten) wilt bestellen.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘TRUNK’ is leverbaar vanaf €1.899,-.