Op zoek naar een industriele tafel?

Model ‘CROSS’: industriele tafel, massief eiken in combinatie met stalen X-poten

Deze waanzinnig stoere, industriele tafel is gemaakt van massief eiken gecombineerd met stalen X-poten. Met deze tafel haal je echt een industriële look in huis of naar het kantoor. Beide X-poten kunnen overigens los worden geschroefd. Je kunt echt aan de details zien dat deze tafel op ambachtelijke wijze en met veel liefde voor het vak is gemaakt. De hoogte van de tafel is 76 cm en de dikte van het blad is circa 4 cm. De hoogte van vloer tot onderligger is ca. 70 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

industriele tafel

Industriële tafel ‘CROSS’ is in een aantal standaardmaten leverbaar, namelijk:

  • 200x100x76
  • 220x100x76
  • 240x100x76
  • 260x100x76
  • 280x100x76
  • 300x100x76

Op verzoek is model ‘CROSS’ ook in afwijkende breedtematen leverbaar. Ook de lengte is op verzoek aan te passen. De grootste lengtemaat is maar liefst 300 cm. Wilt u een bijpassende salontafel in dezelfde stijl, dan is deze op verzoek ook leverbaar in de door u gewenste maat. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘CROSS’ is leverbaar vanaf €1.199,-.

industriele tafel

Industriële tafel ‘CROSS’ kan onbehandeld of in diverse kleuren worden afgewerkt.  Zie hieronder de kleurmogelijkheden: Burgund, Dark Café, Leem, Mice Grey, Natural, Nature White, Pole Grey, Grafiet, Toscane A., Outdoor, Old White, RAL9010 en Charcoal. Alle kleuren worden aangebracht met een 2 componenten lak waardoor het tafelblad water- en vuilafstotend is. De tafel is dus makkelijk schoon te houden met een natte doek.

kleurstalen NIX Design

Heeft u interesse om het productieproces van tafels en stoelen met eigen ogen te zien? Kijk dan op YouTube.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘CROSS’ is leverbaar vanaf €1.199,-.