De-Eiken-Tafel: bekend van VTWONEN

Ook de media en woonbladen als VTWONEN zijn steeds meer geïnspireerd geraakt door het assortiment van De-Eiken-Tafel. We werken graag mee aan hun publicaties om voor consumenten en zakelijke klanten een verrassend interieur te combineren met aansprekende modellen tafels.

VTWONEN is uiteraard één van de bekendste woonbladen en ook bekend van televisie. Naast leuke en praktische tips om uw eigen interieurstijl te kunnen bepalen, biedt VTWONEN ook een aantal adressen waar u onder andere eiken tafels (online) kunt aanschaffen.

VTWonen

Voor het aprilnummer van 2016 is De-Eiken-Tafel weer gevraagd een inspirerende bijdrage te leveren aan het blad van VTWONEN. We hebben dit keer besloten om eiken tafel model BALK (in de kleur wit) extra in het zonnetje te zetten.

vtwonen

Ook enthousiast geworden over model BALK? Kijk dan gerust via deze link naar de mogelijkheden en stel deze tafel zelf samen via de website.

tafel BALK

witte eiken tafel model BALKeiken tafel model BALK

Het assortiment tafels van De-Eiken-Tafel valt ook erg in de smaak bij interieurstylisten, binnenhuisarchitecten en projectinrichters die in een bedrijfspand of woning een bijzondere werk- en/of woonplek willen creëren. De tafels van De-Eiken-Tafel gaan via bekende en minder bekende Nederlandse designers de hele wereld over naar hun uiteindelijke bestemming. Nederland maakt daarbij haar naam waar met het befaamde ”Dutch Design”.

101 Woonideeen

Bent u op zoek naar een specifieke model tafel of een tafel met speciale maten, dan verzorgt De-Eiken-Tafel dit ook. Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden en daag ons gerust uit. Voor een volledig overzicht van alle modellen uitschuifbare, verlengbare en vaste eiken tafels die De-Eiken-Tafel in eigen meubelmakerij op maat maakt of via andere fabrikanten kan leveren, verwijzen wij graag naar de website van De-Eiken-Tafel.nl.