Eiken tafel in hoogte verstelbaar LAUNCH

Model ‘LAUNCH’: eiken tafel in hoogte verstelbaar, bartafel, bistrotafel

Deze eiken tafel in hoogte verstelbaar is multi-inzetbaar; U kunt deze in een lage stand als eettafel of bistrotafel gebruiken en in een hoge stand als bartafel of handige tafel bij recepties en meetings. Model LAUNCH is dus eigenlijk een ideale tafel om aan te zitten, eten, drinken of werken om vervolgens in een handomdraai aan te kunnen gaan staan om te borrelen, hapjes te eten en gezellig samen te zijn tijdens een meeting, vergadering of receptie. Door de combinatie van chroom en hout krijgt u het beste van 2 werelden; hout als natuurproduct en verchroomd staal als moderne, strakke basis voor liefhebbers van design.

in hoogte verstelbare eiken tafel LAUNCHin hoogte verstelbare eiken tafel LAUNCH

Het massief eiken bovenblad is standaard maximaal 70×70 cm en is 4 cm dik. Op verzoek kunnen we de grootte en de vorm van het blad en de dikte nog aanpassen. U kunt zelf aangeven of u een strakke, glad geschuurde uitvoering met rechte randen en hoeken wilt of een rustieke uitvoering met afgeschuinde hoeken zoals op de foto. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Deze eiken tafel in hoogte verstelbaar is eenvoudig met een uit het zicht weggewerkte handle te verstellen. In de verchroomde kolom is de gasveer weggewerkt waardoor niet direct zichtbaar is dat de tafel in hoogte verstelbaar is. De laagste stand is ongeveer 75 cm en de hoogste stand is ongeveer 110 cm.

in hoogte verstelbare eiken tafel LAUNCH

Dit in hoogte verstelbare tafeltje kan worden afgewerkt met olie of lak. Een afwerking in lak zorgt voor een onderhoudsvrij oppervlak. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘LAUNCH’ is leverbaar vanaf €390,-

IMG_1167

Interesse in deze eiken tafel in hoogte verstelbaar model LAUNCH? Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘LAUNCH’ is leverbaar vanaf €390,-.