Wij zijn De Vrienden Van Hout

cropped-vanhout-logo.png

Over De Vrienden van Hout

Via tal van media willen de Vrienden #vanhout Nederland laten zien dat er geen mooier materiaal is dan hout. Zowel in als om het huis geeft het sfeer en karakter. En houtgebruik is vaak ook nog eens minder milieubelastend dan alternatieve materialen. We gebruiken voor onze campagne een slogan die ons recht uit het hart komt: echt#vanhout, is toch het mooist.

De campagne is een initiatief van samenwerkende bedrijven in de hout- en aanverwante sectoren en telt meer dan 1.000 deelnemers. De-Eiken-Tafel steunt dit initiatief van harte.

themabeelden

Wat willen we?

De Vrienden #vanhout willen Nederland opnieuw kennis laten maken met de veelzijdige, sterke, mooie en duurzame grondstof HOUT. We willen dat u waardering krijgt voor de houten producten om u heen en de voordelen ziet om voor hout te kiezen. Hout is en blijft de meest duurzame grondstof voor heel veel producten.

autosticker

De campagne

Hout is een duurzaam, sterk en mooi natuurproduct dat zijn gelijke niet kent. De Vrienden #vanhout willen bestaande misverstanden over de winning, het gebruik en de duurzaamheid van hout wegnemen door Nederland op televisie, via sociale media en deze website te laten zien wat houtgebruik betekent voor de mens én zijn leefomgeving. De Vrienden #van hout willen de consument laten meedelen in hun liefde voor hout.

Hout is dé grondstof van verleden, heden én toekomst!

cropped-vanhout-logo.png

Voor meer informatie, kijk op www.devriendenvanhout.nl en maak kans op een reis naar houtland Zweden.