Open Dag De-Eiken-Tafel 31 januari 2016

Op zondag 31 januari 2016 is de jaarlijkse Open Dag van De-Eiken-Tafel bij ZienXL gepland. Hier kunt u vrijblijvend een kijkje nemen in de meubelmakerij waar alle eiken tafels op ambachtelijk wijze worden gemaakt.

eiken tafel

ZienXL, topondernemers onder één dak voor interieurprojecten, organiseert een Open Dag op zondag 31 januari a.s. van 12.00 tot 16.00. Ieder heel uur is er een rondleiding door het karakteristieke Westfriese gebouw. De rondleiding wordt afsloten met een gratis loterij en kans op leuke prijzen!

de-eiken-tafelde-eiken-tafel

ZienXL, gelegen op het meest noordelijke puntje van Heerhugowaard faciliteert:

  • Showrooms met op maat-gemaakte bedden, stoelen, tafels geleverd rechtstreeks vanaf de fabriek,
  • Werkplaats waar complete keukens op-maat-gemaakte tafels en kasten gemaakt worden,
  • Atelier met 3D kunst, schilderijen in opdracht gemaakt,
  • Groothandel in kralen en sieraden,
  • Flexkantoren en vergaderruimten waar creatieve ondernemers zoals architecten, interieurstylisten, ontwerpers flexibel gebruik van kunnen maken,
  • Workshop ruimten : flexibel te gebruiken voor iedereen. Er is een aantrekkelijke Sale met kortingen oplopend tot 70% van showroommodellen van stoelen, kleine tafels en kralen.

ZienXL ondernemers werken daar waar mogelijk samen om de mooiste interieurs te maken voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. U kunt denken voor thuis aan inbouwkasten, complete keukens, tuinhuisjes, buitenkeukens, 3D kunstwerken. Voor instellingen en bedrijven realiseren ZienXL ondernemers werkcafés en richten zij kantoren in volgens de principes van Het Nieuwe Werken. Ook Horeca ondernemers met multi-funktionele gebouwen vinden hun weg naar ZienXL zoals theater De Kampanje in den Helder.

ZienXL heet u graag welkom met gratis koffie op zondag 31 jan a.s.

logo zienxl

ZienXL: Lokatie

ZienXL Business Centre
”Samenwerken onder één dak”
Smuigelweg 1b
1704 PX HEERHUGOWAARD
072 7600015

Gratis parkeerplaatsen, goed bereikbaar in de Kop van Noord-Holland, kruising N241/N242 regio Alkmaar.