NIEUW: uitschuifbare eettafel model ”STRETCH RAIL”

Model ‘STRETCH RAIL’: uitschuifbare eettafel van massief eiken voorzien van telescopische geleiderails met kogellagers en demontabele potenset

Deze grote, robuuste, stoere, massief eiken tafel is heel soepel uit te schuiven. De hoogte van de tafel is circa 78 cm en de dikte van het blad is maar liefst 4 cm. De tafel is eenvoudig te verlengen door één of twee van de bijgeleverde tussenbladen in het midden te plaatsen. De hoogte van vloer tot onderligger is ca. 68 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen. Het hout van het bovenblad en de tussenbladen is in de breedterichting waardoor de middennaden niet opvallen.

De massieve, demontabele blokpoten van 12 bij 12 cm of slanke poten van 10 bij 10 cm. blijven in iedere stand op de hoeken staan waardoor, in tegenstelling tot de meeste andere verlengbare eettafels, het model onaangetast blijft. Hiermee is deze eetkamertafel niet alleen heel mooi en solide, maar ook erg praktisch om in een handomdraai grotere groepen mensen voor het eten of borrelen te kunnen ontvangen. Een echte gezellige leeftafel dus. Als vergadertafel of stamtafel zal ie trouwens ook zeker niet misstaan! De tafel kan worden afgewerkt met een matte lak. Kiest u voor lak dan is de tafel onderhoudsvrij. De tafel is uiteraard in meerdere kleuren leverbaar.

uitschuifbare eettafel

uitschuifbare eettafel STRETCH RAIL met 2 tussenbladen

Op verzoek is model ‘STRETCH RAIL’ ook in een afwijkende breedtemaat zoals 90 of 110 cm breedte leverbaar. Ook de lengte is op verzoek aan te passen. De grootste lengtemaat is maar liefst 310 cm. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘STRETCH RAIL’ is leverbaar vanaf €999,-.

Hieronder ziet u de uitschuifbare eettafel ‘STRETCH RAIL’ in ingeschoven stand. De tussenbladen kunt u elders opbergen waardoor de vrije ruimte onder de tafel optimaal blijft.

uitschuifbare eettafel

uitschuifbare eettafel STRETCH RAIL in ingeschoven stand

U kunt eenvoudig -na het soepel openschuiven van de tafel-  één of twee van de bijgeleverde tussenbladen plaatsen. Hierdoor ontstaat een extra lange, mooie en stevige tafel.

uitschuifbare eettafel

uitschuifbare eettafel STRETCH RAIL opengeschoven

uitschuifbare eettafel

uitschuifbare eettafel STRETCH RAIL met 1 tussenblad

Hieronder kunt u vanuit de werkplaats zien hoe de tafel is opgebouwd: onder het tafelblad zijn twee telescopische geleiderails met kogellagers geplaatst. Door beide helften van de tafel van elkaar te schuiven ontstaat ruimte tussen beide tafeldelen. Hier kunnen één of twee tussenbladen op de stalen geleiders geplaatst worden. Het eindresultaat is een makkelijk uitschuifbare en tegelijkertijd mooie en stevige uitschuiftafel. De tafelpoten zijn demontabel waardoor deze tafel in iedere woning of appartement te plaatsen is. Gaat u verhuizen, dan is de tafel heel eenvoudig naar een volgende woning over te plaatsen.

uitschuifbare eettafel

uitschuifbare eettafel STRETCH RAIL met telescopische geleiderails en losse tussenbladen

Uitschuifbare tafel ‘STRETCH RAIL’ kan worden afgewerkt in een matte lak en uiteraard in diverse kleuren. Kiest u voor lak dan kiest u voor een onderhoudsvrije tafel. Zie hieronder de kleurmogelijkheden:

IMG_1167

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘STRETCH RAIL’ is leverbaar vanaf €999,-.