Zoekt u losse industriele tafelpoten?

Model ‘X-TREEM’ en Model ‘MATRIX’: losse industriele tafelpoten met industriële look

De-Eiken-Tafel krijgt heel vaak de vraag of het mogelijk is om losse industriele tafelpoten van staal/metaal te leveren zonder houten bovenblad. Als u al een bestaand tafelblad heeft, dan kunt u met een nieuwe potenset de tafel een totaal andere, industriële look geven zonder al te hoge kosten.

Losse industriele tafelpoten model ‘X-TREEM’:

losse tafelpoot X-poot X-treemlosse tafelpoten X-TREEM

Deze stalen X-poten worden op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De dikte van de stalen poot is standaard 10×10 cm, maar is op verzoek met een kleine meerprijs ook eventueel dikker leverbaar. Standaard is de hoogte van de X-poot 73 cm. Op verzoek kunnen we met een kleine meerprijs de hoogte aanpassen naar uw wensen. Deze potenset kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien in de potenset aan de bovenzijde al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Voor binnengebruik zijn deze uit blank staal opgetrokken X-poten netjes gepolijst en met een transparante beschermlaag (op basis van olie) afgewerkt. Om te voorkomen dat de X-poten voor buitengebruik gaan roesten en afgeven op uw stoelen en kleding, wordt een poedercoating geadviseerd (meerkosten €295,-). U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook in een andere RAL-kleur van uw keuze worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een losse potenset (complete set van 2 stuks) model ‘X-TREEM’ is leverbaar vanaf €490,-.

 

Losse industriele tafelpoot model ‘MATRIX’:

stalen tafelonderstel MATRIXstalen tafelonderstel MATRIX

Dit bijzondere stalen kruispoot tafelonderstel wordt op vakkundige wijze gelast en op maat gemaakt. De dikte van de stalen poot is standaard 10×10 cm. Standaard is de hoogte van dit stalen tafelonderstel 71 cm. De breedte is 100 cm, de lengte aan de bovenzijde 108 cm en de lengte aan de onderzijde 154 cm voor extra stabiliteit. Op verzoek kunnen we met een kleine meerprijs de hoogte en maten aanpassen naar uw wensen. Dit tafelonderstel kunt u eenvoudig zelf onder uw bovenblad vastschroeven aangezien aan de bovenzijde op meerdere punten al bevestigingsgaten zijn aangebracht. Voor binnengebruik is dit uit blank staal opgetrokken onderstel netjes gepolijst en met een transparante beschermlaag (op basis van olie) afgewerkt. Om te voorkomen dat het tafelonderstel voor buitengebruik gaat roesten en afgeven op uw stoelen en kleding, wordt een poedercoating geadviseerd (meerkosten €295,-). U kunt kiezen voor een standaard matte, kleurloze coating waardoor het industriële karakter wordt onderstreept. Op verzoek kan dit ook in een andere RAL-kleur van uw keuze worden gepoedercoat.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Een los tafelonderstel model ‘MATRIX’ is leverbaar vanaf €799,-.