De-Eiken-Tafel: bekend van het blad ‘101 WOONIDEEEN’

Na maar liefst 57 enorm succesvolle jaren verscheen eind 2014 het allerlaatste nummer van 101 WOONIDEEEN dat zelfmaak-geschiedenis heeft geschreven. Vele trouwe fans van het blad 101 WOONIDEEEN zullen de overstap maken naar het bekende blad VTWONEN. VTWONEN is uiteraard ook bekend van televisie en biedt naast leuke en praktische tips om uw eigen meubels te maken, ook een groot aantal adressen waar u onder andere eiken tafels (online) kunt aanschaffen.

101 Woonideeen101 Woonideeen

VTWonen

In het allerlaatste nummer van 101 WOONIDEEËN is De-Eiken-Tafel gevraagd input te leveren om deze laatste editie zodanig bijzonder te maken dat dit exemplaar als een speciaal bewaarnummer aangeschaft kan worden. Uiteraard heeft De-Eiken-Tafel hieraan medewerking verleend om het artikel over stoere tafels goed ”uit de verf te laten komen”.

Voor een overzicht van alle modellen uitschuifbare, verlengbare en vaste eiken tafels die De-Eiken-Tafel in eigen meubelmakerij op maat maakt, verwijzen wij graag naar de website van De-Eiken-Tafel.nl.

101 Woonideeen

101 Woonideeen

101 Woonideeen

101 Woonideeen

Bent u op zoek naar een specifieke model tafel en/of met speciale maten, dan verzorgt De-Eiken-Tafel dit ook. Vraag ons gerust naar de vele mogelijkheden en daag ons gerust uit. Voor een overzicht van alle modellen uitschuifbare, verlengbare en vaste eiken tafels die De-Eiken-Tafel in eigen meubelmakerij op maat maakt, verwijzen wij graag naar de website van De-Eiken-Tafel.nl.