Welke modellen industriële tafels spreken u aan?

Heel populair zijn op dit moment industriële tafels die bestaan uit een dik eikenhouten bovenblad op een stoere, metalen potenset. Uiteraard zijn er vele modellen industriële tafels met verschillende kleuren bladen en verschillende kleuren stalen onderstellen. Als je bedenkt dat er verschillende maten zijn, dan is er altijd wel een model dat past bij de stijl die je zoekt en ook past in de ruimte waar deze industriële tafel voor bedoeld is. De-Eiken-Tafel heeft hieronder en in de webshop 7 modellen industriële tafels opgenomen waaronder model APOLLO, ATLAS, URANUS, HERA, XERXES I, XERXES II en XERXES III. Klik eenvoudig op het model hieronder en stel de tafel samen in de maat, uitvoering en kleur van uw wens. De vanafprijs van onze industriële tafels is slechts €889,-!!!

industriële tafel APOLLO

industriële tafel APOLLO met nieuw eiken bovenblad in kleur Oak Light Brown

industriële tafel ATLAS

industriële tafel ATLAS met boomstamblad in kleur Oak Natural

Industriële tafel URANUS

industriële tafel URANUS met nieuw eiken blad in kleur Oak Light Brown

industriële tafel HERA

industriële tafel HERA met boomstamblad in kleur Oak Natural

industriële tafel XERXES I

industriële tafel XERXES I met nieuw eiken blad in kleur Oak Light Brown

industriële tafel XERXES II

industriële tafel XERXES II met boomstamblad in kleur Oak Natural

industriële tafel XERXES III

industriële tafel XERXES III met nieuw eiken blad in kleur Oak Natural

De-Eiken-Tafel heeft een assortiment industriële tafels dat standaard begint met de lengtemaat 180 cm en doorloopt tot maar liefst een lengte van 350 cm!!! Wilt u dus een extra grote industriële tafel dan bent u bij De-Eiken-Tafel zeker aan het juiste (web)adres. Is de door u gewenste maat niet in de webshop opgenomen, laat het ons dan gerust weten. Kans is groot dat we het toch kunnen leveren.

Vervolgens is er de keuze uit nieuw eiken (met een strakke, moderne en toch natuurlijke uitstraling), rustiek eiken (door een arbeidsintensieve behandeling met speciale gereedschappen krijgt het blad een rustieke, verouderde, meer geleefde uitstraling) en een boomstamblad (waarvan de kantafwerking de natuurlijke vorm van de stam heeft voor het ultieme oergevoel). Onder alle tafelbladen zijn stalen profielen (3 stuks in de breedterichting) aangebracht en freeslijnen (in de lengterichting) getrokken om het eventueel kromtrekken tot een minimum te beperken.

Standaard zijn de tafels 77 cm hoog en de bladdikte is 6 cm (3 cm massief en aan de randen opgedikt naar 6 cm). De vrije ruimte onder de tafel is circa 71 cm waardoor vrijwel ieder model stoel met armleuning ook onder de tafel past. Een fijne gedachte als je nu of later van stoelen zou willen verwisselen.

Elk model industriële tafel uit het assortiment van De-Eiken-Tafel is standaard inclusief een beschermende laklaag die voorkomt dat de tafel onderhoudsgevoelig is. Door de beschermlaag kunnen vlekken en kringen gemakkelijk met een vochtige doek worden weggehaald. Je kunt dus gerust zeggen dat deze tafel ”kidsproof” is.

Hieronder ziet u de kleuren van het bovenblad waaruit gekozen kan worden:

industriële tafel Oak Natural

Oak Natural

industriële tafel Oak Light Brown

Oak Light Brown

industriële tafel Oak White Wash

Oak White Wash

industriële tafel Oak Elephant Grey

Oak Elephant Grey

De onderstellen kunnen in een matte transparante, witte of zwarte coating worden uitgevoerd. Aan u de keuze! Bij De-Eiken-Tafel rekenen we daar geen meerprijs voor.

Ten slotte hebben we de mogelijkheid om bij alle modellen tafels ook in dezelfde stijl een salontafel te leveren. U krijgt op die manier de mogelijkheid om de industriële look door te trekken in uw woning waardoor uw interieur meer één geheel wordt. Op verzoek kunnen we ook de metalen onderstellen van zowel de tafels als salontafels los leveren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen of kijk in de winkel/webshop.