Op zoek naar landelijke tafels?

Model ‘BALK’: landelijke tafels, massief eiken en in vele kleuren en maten

Deze schitterende landelijke tafels zijn gemaakt van massief eiken en hebben toch een heel eigentijds en modern uiterlijk. Deze tafels zijn zowel als eettafel als vergadertafel te gebruiken en zijn bovendien in vele maten en kleuren leverbaar, waaronder wit. Je kunt echt aan de details zien dat deze tafels op ambachtelijke wijze en met veel liefde voor het vak zijn gemaakt. De hoogte van de tafel is 76 cm en de dikte van het blad is circa 3 cm. De hoogte van vloer tot onderligger is ca. 70 cm. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk model stoel, ook met armleuning, onder de tafel te plaatsen.

landelijke tafels

Landelijke tafel ‘BALK’ is in een aantal standaardmaten leverbaar, namelijk:

  • 200x100x76
  • 220x100x76
  • 240x100x76
  • 260x100x76
  • 280x100x76

Op verzoek is model ‘BALK’ ook in afwijkende breedtematen leverbaar. Ook de lengte is op verzoek aan te passen. De grootste lengtemaat is maar liefst 300 cm. Wilt u een bijpassende salontafel in dezelfde stijl, dan is deze op verzoek ook leverbaar in de door u gewenste maat. Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘BALK’ is leverbaar vanaf €999,-.

landelijke tafels wit

Landelijke tafels ‘BALK’ kunnen onbehandeld of in diverse kleuren worden afgewerkt. Zie hieronder de kleurmogelijkheden: Burgund, Dark Café, Leem, Mice Grey, Natural, Nature White, Pole Grey, Grafiet, Toscane A., Outdoor, Old White, RAL9010 en Charcoal. Alle kleuren worden aangebracht met een 2 componenten lak waardoor het tafelblad water- en vuilafstotend is. De tafel is dus makkelijk schoon te houden met een natte doek.

kleurstalen NIX Design

Heeft u interesse om het productieproces van tafels en stoelen met eigen ogen te zien? Kijk dan op YouTube.

Wij verwijzen u graag naar de webshop/winkel of vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Model ‘BALK’ is leverbaar vanaf €999,-.